• Groot assortiment
  • Snelle levering*
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Waardering:
0% of 100
€ 26,87 € 22,21 € 42,99
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal
Wat is je oppervlakte?

Productomschrijving

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, schrobvaste, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. Hierdoor is de verf uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht.

Omdat Sikkens Alphacryl Pure Mat SF spanningsarm en isolerend is, is de verf ook zeer geschikt om te gebruiken bij renovaties. Het product kan worden toegepast op nagenoeg alle binnenondergronden als schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en Alphaskinglasweefselsystemen.

Eigenschappen Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zeer matte muurverf

  • Extreem mat.
  • Niet opglanzend.
  • Zeer schrobvast.
  • Oplosmiddelvrij.
  • Licht isolerend.
  • Zeer gemakkelijk te verwerke
  • Volledig mat na droging

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF muurverf voor binnen

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer mooie matte muurverf voor binnen, voor op wanden en plafonds. De Alphacryl Mat is ook zeer fraai toegepast op de wanden van het Rijksmuseum.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF muurverf in kleur

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF wordt binnen het meest gebruikt in RAL 9010, RAL 9016 of RAL 9003 maar ook in de mooie kleuren die toegepast zijn in het Rijksmuseum. Uiteraard is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF in heel veel kleuren te maken, waardoor je een zeer uitgebreide kleurkeuze hebt. Weet dan wel dat op kleur gemende producten kunnen niet geretourneerd worden. Kies je wit of blank? Dus voor verf zonder kleurpigmenten, dan mag deze verf wel retour, mits het blik ongeopend is geweest en niet beschadigd.

Sikkens Alpha verf kopen bij Online Sikkens specialist

Koop je Sikkens producten bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Sikkens producten gebeurt altijd op een orginele Sikkens Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wil je het beste, koop dan bij een officieel Online Sikkens Specialist!

Sikkens Alphacryl Muurverf bestellen!

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF muurverf bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over de Sikkens Alphacryl Pure Mat of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Meer informatie
MerkSikkens
AfwerkingMat
Binnen / buitenBinnen
DekkingDekkend
Type verdunningWaterverdunbaar
SchrobvastheidSchrobklasse 1
ReinigbaarheidGoed reinigbaar
Rendement in m2 per liter10
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Uw waardering