• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Nelfapre Snelgrond

Waardering:
0% of 100
€ 29,57 € 24,44 € 42,24
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur
Aantal

Productomschrijving

Nelfapré Snelgrond is een sneldrogende speciaalprimer welke goed inzetbaar is onder speciale omstandigheden zoals op plaatsen die snel moeten worden afgewerkt zoals glassponningen vooraf aan de plaatsing van het glas. Ook voor het afwerken van deuren en ramen en dergelijke die snel weer afgesloten moeten worden.

Kenmerken Nelfapre Snelgrond

  • Uitermate geschikt als bijwerklaag op kaal hout.
  • Snel droog ook bij lage temperaturen.
  • Schuurbaar en overschilderbaar na 2-3 uur.
  • Uitstekende verwerking en vloeiing.
  • Weerbestendig 
  • Ideaal in combinate met andere Nelf Xtreme producten

In combinatie met de Nelfalite Xtreme 4 seasons is afwerking op één dag mogelijk. Daarnaast is Nelfapré Snelgrond zeer goed toepasbaar in omstandigheden met lage temperaturen. De elasticiteit van Nelfapré Snelgrond is zodanig ingesteld dat deze voldoet aan de daarvoor opgestelde eisen.

Nelf Nelfapre Snelgrond

Nelfapré Snelgrond is uitstekend te verwerken met kwast of roller. Bij voorkeur een traditionele kwast gebruiken met lang en soepel varkenshaar. Rollen gaat het beste met een roller met een Nylon vacht met korte pool (4-6mm). Nelfapré Snelgrond bij voorkeur niet verdunnen. In geval van verdunnen maximaal 2% (=20ml) aromaatvrije terpentine toevoegen, bij voorkeur Professioneel verdunner 3210 of gelijkwaardig.

Door een goede afstemming van Nelfapré Snelgrond met de overige Nelf grond- en aflakken wordt de kwaliteit van de te beschermen ondergrond gewaarborgd. Nelfapré Snelgrond is speciaal ontwikkeld voor het snel bijwerken van diverse kale of reeds geschilderde ondergronden. Gronden en overgronden of aflakken is hierdoor binnen een dag mogelijk. Door de specifieke eigenschappen kan Nelfapré Snelgrond uitstekend worden toegepast als primer bij lage temperaturen

Nelf Nelfapre Snelgrond Grondverf online bestellen

Nelfapré Snelgrond bestelt u makkelijk en tegen een zeer gunstige prijs in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Nelf Nelfapré Snelgrond of een van onze andere Drenth producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

✓ Uitgebreid assortiment Nelf verf ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Meer informatie
MerkNelf
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Nelfapre Snelgrond
Uw waardering