Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

8.9 10 www.bestel-verf.nl 1253 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Sikkens Rubbol SB hoogglans verf

Sikkens Rubbol SB hoogglans voor buiten op basis van siliconal. Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Sikkens Rubbol SB is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk.

Sikkens Hoogglans verf voor buiten

Sikkens Rubbol SB hoogglans is een esthetisch zeer fraaie hoogglanslak, heeft een uitstekend glans en kleurbehoud. De hoogglans verf heeft een uitstekende vloei en is prettige te verwerken.

Folder Sikkens Rubbol SB

Nu in de vernieuwde verpakking

Sikkens hoogglans met volle glans

De Sikkens Rubbol SB is een zeer mooie hoogglans verf voor buiten, voor op kozijnen, deuren en ramen. Andere Sikkens hoogglans verven voor buiten zijn.

Sikkens verf in kleur

Deze verf wordt buiten het meest gebruikt in RAL 9010 of RAL 9001 in combinatie met een donkere kleur bijvoorbeeld de Sikkens kleuren Q0.05.10 of N0.15.10. Uiteraard is de Sikkens Rubbol SB in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft.

Welke grondverf gebruik je onder Sikkens Rubbol SB

Wil je het meest uit Sikkens Rubbol SB halen qua glans en zit er een bestaande verflaag op het houtwerk? Gebruik dan Sikkens Rubbol Primer Extra als grond en voorlak en gebruik Sikkens Rubbol SB als toplaag. Op kaal hout kan je, na eventuele noodzakelijke houtreparaties te hebben uitgevoerd, het beste minimaal één grondlaag Sikkens Rubbol Primer aanbrengen. Als laatste aflakken met Sikkens Rubbol SB.

Sikkens Rubbol SB aanbrengen

Het schilderen met een goede verfsoort moet natuurlijk ook gebeuren met een goede kwast of verfroller. Hieronder ziet u welke kwast en roller wij adviseren voor het verwerken van Sikkens Rubbol SB hoogglans verf.

VerfkwastGebogen penseelLakviltrollerVerfbakje

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen? Rendement: 16 m2 per liter

- ltr

m2

 • Aantal x

€ 41,15 € 25,72

Veiligheidsinformatieblad-rubbol-sb-plus.pdf Veiligheidsinformatieblad-rubbol-sb-plus.pdf Sikkens-Rubbol-SB-hoogglansverf-voor-buiten.pdf Sikkens-Rubbol-SB-hoogglansverf-voor-buiten.pdf

Eigenschappen Sikkens Rubbol SB hoogglans

 • Zeer duurzaam.
 • Hoge glans en lang glansbehoud.
 • Uitstekende vloei.
 • Hoge dekkracht.
 • Prettige verwerking.
 • Verdunbaar met terpentine.

Online Sikkens specialist

Koop uw Sikkens producten bij een officiele Online Sikkens Specialist. Het voordeel is dat u altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de Sikkens producten gebeurt altijd op een orginele Sikkens Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreert. U heeft altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen u dus ook goed informeren en adviseren. Kortom wilt u het beste, koop dan bij één van de officiële online Sikkens Specialisten!

Snelle levering Uit voorraad leverbaar   Super voordelig In wit en kleur

 • Review Sikkens Rubbol SB Plus - Super goed geadviseerd door aardige medewerker. Snelle levering echte aanrader!! Francisca Fok uit Dordrecht
 • Review Sikkens Rubbol SB Plus - Fijne en goede verf! J De HeK uit Oostvoorne
 • Review Sikkens Rubbol SB Plus - Rubbol SB Plus 0,5 ltr kleur Een goede afglanslak die het zeker 6 jaar uithoud, maar de XD Gloss is nog beter. Sikkens Rubbol XD Gloss - Rubbol XD Gloss 0,5 ltr kleur Een perfecte afglanslak die , zelfs op het zuiden, minstens 8 jaar onaangetast blijft. Sikkens Rubbol EPS Plus - Rubbol EPS Plus 0,5 wit Een uitstekende ondergrond voor XD Gloss Wim Goede uit Amstelveen
 • Review Dit is een goed bedrijf en ze leveren ook nog snel. bennie bosch uit s,heerenberg

Vraag over dit product?

Er is bijna geen materiaal te bedenken dat niet kan worden geschilderd. Toch vergt elke ondergrond zijn eigen voorbereiding en afwerking.

Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, bellen kan tijdens openingstijden op 020-41 61 534

 

 • 0,5 ltr wit - 8711115323312
 • 0,5 ltr kleur - 8711115323312
 • 1 ltr wit - 8711115299266
 • 2,5 ltr wit - 8711115299280
 • 1 ltr kleur - 8711115323275
 • 2,5 ltr kleur - 8711115323299

Sikkens Rubbol SB hoogglans verf voor op hout bestellen!

Sikkens Rubbol SB bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Rubbol SB of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Sikkens Rubbol SB aanbrengen

Nieuwe houten onderdelen en bestaand schilderwerk kunt u het beste gronden en of voorlakken met Sikkens Rubbol Primer Extra voor de beste glans. Sikkens Rubbol SB Het schilderen met een goede verfsoort moet natuurlijk ook gebeuren met een goede kwast of verfroller. Hieronder ziet u welke kwast en roller wij adviseren voor het verwerken van Sikkens Rubbol SB hoogglans verf.

VerfkwastGebogen penseelLakviltrollerVerfbakje

De volgende (verf) producten zijn ook intressant!