Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

Verf voor op de trap

U wilt u trap(pen) schilderen en vraagt zich af welke verf voor de trap kan ik het beste gebruiken. Het trapgat is vaak donker dus het is aan te raden om de trap te schilderen met een lichte kleur. Het is ook belangrijk om een verf voor de trap te nemen die goed kras en slijtvast is waardoor de verflaag niet snel zal slijten. Het is goed om te bekijken wat voor trap u wilt gaan schilderen, is het bijvoorbeeld een trap in een woning of moet de trap van een bedrijf of instelling worden geschilderd. Het heeft dus te maken met hoe intensief de trap wordt gebruikt.

Welke verf op de trap? 

Als u thuis u trap wilt schilderen is het dus niet echt nodig om met een 2 componenten verf aan de slag te gaan, wij raden u dan aan om de trap eers goed schoon te maken en te schuren, na het schuren zorgt u dat alle stof en vuil verwijderd is en u kunt de trap nu in zijn geheel gronden met een goede grondverf zoals de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer of de Antonol AQX Hechtgrond. Nadat de grondverf goed doorgedroogd is kunt u de trap afschilderen met 1 a 2 lagen verf voor op de trap zoals de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin of de Antonol AQX Satin. Het voordeel van verf op waterbasis is dat het binnen niet vergeelt en dat het snel weer in gebruik te nemen is.

Verf op terpentinebasis op de trap

Wilt u liever geen watergedragen verf voor op de trap gebruiken, maar verf op terpentinebasis, dan raden wij u aan om als grondverf de Sikkens Rubbol Primer of de Favorit LGX Grondlak te gebruiken en als afwerklaag de Sikkens Rubbol Finura Satin of de Favorit LGX Urethaan satin.

Bestel verf voor op de trap bij Bestel-verf.nl

Trappen verf kopen? Blader dan door ons assortiment en kies de geschikte verf. Geen idee welke verf u het best kunt gebruiken?  Dan kunt u bellen naar 020 – 41 61 534 om een professional te spreken die u voorziet van advies.

Beste verf voor op de trap

Als u op kantoor, school of instelling een houten trap wil gaan schilderen dan adviseren wij u om een verf toe te passen die wat beter tegen een stootje kan en minder gevoelig is voor slijtage. Voor het schilderen van een trap adviseren wij dan ook een 2 componenten afwerking te gebruiken.

2 Componenten verf voor op de trap

Allereerst is het belangrijk dat de trap goed wordt schoon gemaakt met een ontvettingsmiddel zoals Universol of PK Cleaner, na wassen met schoon water. Daarna kunt u de trap gronden met een goede grondverf zoals de Antonol AQX Hechtgrond nadat de grondverf goed is doorgedroogd kunt u de trap afschilderen met 2 lagen Nylo Topcoat PU/WV of de Sikkens Wapex 660.

Als u een trap buiten of van staal wilt gaan schilderen dan raden wij u aan om een ander syteem toe tepassen dan adviseren wij als grondverf de Sikkens Redox EP Multiprimer en als afwerklaag de Sikkens Redox PUR Finish of de Nelfadur Topfinish ZG

Trappenverf online bestellen

De beste trappenlak koop je makkelijk en snel oniline bij bestel-verf.nl. Heb je een vraag over een trapverf, bel of e-mail ons dan.

Direct leverbaar uit eigen voorraad

Wanneer u verf koopt bij Bestel-verf, leveren we uw bestelling vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. Plaatst u een bestelling ter waarde van € 75,- of meer? Dan brengen we geen bezorgkosten in rekening.

 

 

Artikelen bij deze pagina