Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1561 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Verf voor op hout

Grondverf, Hoogglans en zijdeglans verf voor op hout

Verf voor op hout is leverbaar in grondverf, hoogglans, zijdeglansverf. Voor het schilderen van kaal hout adviseren wij u om drie verflagen toepassen, een laag grondverf en twee afwerklagen verf. De beste keuze voor houtverf buiten is hoogglansverf.
Bestel houtverf van een van onze topmerken en bespaar tot 30%!

Verf voor hout van bekende merken

Bestelverf.nl levert houtverf van bekende merken tot 35% goedkoper! Het gebruik van een goed, professioneel verfmerk komt uw schilderwerk altijd ten goede. De duurzaamheid van deze merken houtverf staat garant voor een langdurige bescherming van het houtwerk binnen en buiten.

Verf voor op hout buiten of binnen

Allereerst is het belangrijk om te bekijken welke onderdelen u wilt gaan schilderen en waar deze zich bevinden, zo gebruik je voor binnen hele andere verf dan voor buiten. Vele verf voor binnen kunnen namelijk niet buiten op hout worden gebruikt en andersom. Ook is het belangrijk om te weten welke onderdelen je gaat schilderen, zo gebruik je voor een kozijn, raam of deur een heel ander soort verf dan voor bijvoorbeeld gevelbetimmering.  

Verf voor op hout buiten

Voor buitendeuren, ramen en kozijnen adviseren wij als grondlaag een grondverf op terpentinebasis, bijvoorbeeld Sikkens Rubbol Primer of Drenth Favorit LGX Grondlak. Voor het afschilderen kunt u kiezen uit een hoogglans afwerking of voor een zijdeglans verf. Voor een hoogglans afwerking adviseren wij de Sikkens Rubbol XD High Gloss, Sikkens Rubbol SB, Drenth Favorit LGX Gloss of de Drenth Favorit LGX Urethaan Gloss, voor een zijdeglans verf op houtwerk adviseren wij de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss, Sikkens Rubbol Satura of de Drenth Favorit LGX Urethaan Satin. Voor gevelbetimmeringen adviseren wij een vochtregulerend verf systeem, een zogenoemd ademend verf systeem, enkele voorbeelden hiervoor zijn de Sikkens Rubbol EPS, de Sikkens Rubbol BL Ventura Satin en de Drenth Favorit LGX Systeemverf

Verf voor op hout binnen

Voor hout binnen gelden andere dingen, zo wil je als je hout binnen schildert dat het snel droogt, goed slijtvast is en dat het ook niet of nauwelijk vergeelt. Verf op waterbasis vergeelt over het algemeen niet of nauwelijks, dus hier zullen we dan ook enkele voorbeelden geven van watergedragen verven voor op hout binnen, toch liever een traditionele verf op terpentinebasis, die geven we als laatste opties ook weer.

Voor hout binnen adviseren we op kaal hout of oude verflagen eerst een grondverf op waterbasis te gebruiken, bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer of de Drenth Antonol AQX Hechtgrond. Voor het afschilderen kunt u kiezen uit een hoogglans afwerking of voor een zijdeglans verf. Voor een zijdeglans afwerking adviseren wij de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin of de Drenth Antonol AQX Satin, voor de hoogglans afwerking de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss of de Drenth Antonol AQX Gloss.

Toch liever verf op terpentinebasis, maar die ook niet zo vergeelt, dan kun je de Sikkens Rubbol Finura Satin, de Sikkens Rubbol Finura High Gloss, de Drenth Favorit LGX Urethaan Satin of de Drenth Favorit LGX Urethaan Gloss gebruiken. 

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

HOOGGLANS VERF VOOR OP HOUT

Sikkens Rubbol XD High Gloss hoogglans verf voor op hout

De Sikkens Rubbol XD High Gloss is de mooiste en beste verf die er bestaat voor op houtwerk buiten. Extreem lange levensduur en mooiste glans.

Sikkens Rubbol SB Hoogglans verf voor op hout buiten

Net als de XD High Gloss is de Sikkens Rubbol SB uitstekend geschikt voor jatren lange bescherming van al uw houtwerk buiten. De Sikkens Rubbol SB is super makkelijk te verwerken en is in alle kleuren leverbaar.

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss hoogglans verf voor op hout binnen

De Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss is een zeer mooie hoogglans verf voor op hout binnen. Makkelijk verwerkbaar en verkrijgbaar in alle kleuren en wit.

ZIJDEGLANS VERF VOOR OP HOUT

 Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin zijdeglans verf voor hout binnen

De Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is de meest gebruikte verf voor op houtwerk binnen in huis. Makkelijk verwerkbaar, kras en slijtvast en in alle kleuren en wit verkrijgbaar.

Artikelen bij deze pagina