Veelgestelde vragen bij Bestel-verf.nl

 ALGEMEEN

• Kan ik als particulier ook bij Bestel-verf kopen?
Uiteraard kunt u bij Bestel-verf.nl zowel als particulier als zakelijk kopen! U kunt bij ons online producten bestellen en u kunt bij ons in onze winkel in Diemen langskomen.

• Krijg ik een BTW factuur bij mijn bestelling?
Bij al onze bestellingen zit een gespecificeerde BTW Factuur, eventueel op uw bedrijfsnaam voor in de boekhouding.

• Ik heb een klacht, wat nu?
Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Als u een klacht heeft kunt u ons hier over mailen naar info@bestel-verf.nl of ons direct bellen op 020-24 66 000. Wij van Bestel-verf.nl vinden het altijd erg vervelend als een klant een klacht heeft en zullen er alles aan doen om het snel op te lossen en u als tevreden klant te houden.

• Wat zijn de openingstijden?
Wij zijn van Maandag t/m Donderdag open van 07:00 tot 16:30. Op Vrijdag van 07:00 tot 15:30. Op Zaterdag en Zondag genieten wij van ons welverdiende weekend.

• Kan ik ook bestelling zonder een account te maken?
Dit kan zeker. U kunt ook een bestelling bij ons plaatsen door eenmalig uw naam, adres en e-mail in te vullen. Een telefoon nummer is niet verplicht, maar raden wij wel aan. Zodoende kunnen wij u bellen als wij iets willen vragen of meedelen over uw bestelling. Uw telefoonnummer wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt.

• Leveren jullie ook in andere landen?
Wij leveren behalve in Nederland ook regelmatig in België maar uiteraard kunnen wij de bestellingen verzenden naar andere landen, zowel binnen als buiten de EU. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht van het pakket. Als u wilt weten wat het kost om naar een desbetreffend land een pakket te verzenden kunt u ons mailen naar info@bestel-verf.nl

• Zijn de prijzen exclusief of inclusief BTW?
Alle prijzen op Bestel-verf.nl worden vermeld inclusief 21% BTW.

• Op welke manier kan ik allemaal betalen?
U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypall, bankgiro overschrijven op iban NL52 ABNA 0245 5490 13, Achteraf betalen, of eventueel onder Rembours. (Voor verf die wij voor u op kleur maken kunt u geen gebruik maken van een Rembours zending)

• Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Zolang wij nog niets speciaal voor u op kleur hebben gemengd kunt u uw bestelling gemakkelijk bij ons annuleren. Een mailtje of belletje volstaat. Dit kan naar info@bestel-verf.nl of 020-2466000

• Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?
Ja, zolang wij nog niets op kleur hebben gemengd en het is nog niet verzonden, is dit geen probleem. Als u tijdens het bestellen een account heeft aangemaakt kunt u hiermee inloggen en uw bestelling aanpassen. Als u dit lastig vind kunt u ook een nieuwe bestelling plaatsten. In overleg laten wij dan 1 x de verzendkosten vervallen.

• Waar komen de producten van Bestel-verf.nl vandaan?
Zo goed als alle (verf) producten kopen wij rechtstreeks in bij de fabrikant hiervan. Als u bijvoorbeeld een blik Sikkens verf bij ons koopt, weet u ook zeker dat het bij Sikkens Nederland vandaan komt en dat het goed zit met de kwaliteit en garantie. Aangezien wij hoofdzakelijk verven van professionele kwaliteit leveren doen wij vanzelf sprekend niets met restpartijen.

• Heb ik garantie bij Bestel-verf.nl?
Ja, de fabrikant geeft op de producten een fabrieks product garantie. Uiteraard heeft u deze als klant ook. Verder garanderen wij van Bestel-verf.nl dat uw bestelling goed bij u aankomt. Is er toch iets lek of beschadigd nemen wij de kosten voor onze rekening en zenden wij het opnieuw op.

• Waarom ben ik bij Bestel-verf.nl vaak goedkoper uit?
Aangezien wij alle verf rechtstreeks bij de fabrikant inkopen tegen gunstige voorwaarden, bent u bij ons vaker goedkoper uit bij concurrenten die hun spullen juist inkopen wij groothandels zoals ons. Verder hanteren wij de normale advies verkoop prijzen, en geven hier vaak zelfs nog een korting op weg. Daarnaast werken wij door moderne techniek erg efficiënt en hebben zodoende niet absurd veel extra kosten.

• Wat gebeurd er met mijn gegevens?
Uw gegevens zullen wij nooit aan derden verstrekken. Uw adres gebruiken wij alleen voor het verzenden en uw telefoon nummer alleen als wij u moeten bellen m.b.t. vragen omtrent  uw bestelling dan wel bezorging.

VERZENDEN

• Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, u kunt uw bestelling van te voren online bestellen en afhalen in onze winkel in Diemen. Als u deze nog niet heeft betaald kunt u ter plekke contant afrekenen of pinnen.

• Hoe wordt mijn bestelling ingepakt?
Verfblikken zijn kwetsbaar. Daarom gebruiken wij sterke dozen die qua formaat passen bij de bestelling. De overige ruimte vullen wij op met verschillende soorten opvulmateriaal zoals bijvoorbeeld plastic, luchtzakjes of eventueel papier. Dit verschilt per bestelling afhankelijk wat het beste past. Maar u kunt er sowieso van uitgaan dat uw bestelling goed aan komt! De randen van de blikken tapen wij vast zodat deze niet open kunnen springen bij een eventueel klein stootje.

• Wat is de levertijd?
Voor producten die hier voorradig zijn (meestal het geval) geldt: voor 14:00 uur besteld, de volgende in huis. Voor producten die wij speciaal moeten bestellen is het meestal 1 dag extra en in het ergste geval 2 dagen extra. Duurt het langer als 3 dagen zullen wij u hier altijd van op de hoogte stellen.

• Kan ik zelf bepalen op welke dag mijn bestelling geleverd word?
Tijdens de bestel procedure is er ruimte voor een opmerking, u kunt hierin aangeven op welke datum u de bestelling geleverd wilt hebben. Wij kunnen alleen niet op zondag leveren.

• Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 5,25 exclusief BTW ( € 6,35 inclusief BTW). Voor België is dit € 8,05 exclusief BTW (€ 9,74 inclusief BTW). Andere landen kunnen wij op aanvraag aan u doorgeven.

• Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?
Als u om een of andere reden uw bestelling retour wilt sturen kan dit binnen 14 dagen zonder enkel probleem. Wij stellen het wel op prijs als de reden van retour sturen van te voren met ons overlegd. U kunt ons hier over mailen naar info@bestel-verf.nl of eventueel bellen op 020-24 66 000. De producten dienen wel in ongebruikte en verkoopbare staat zijn. Verf die wij speciaal voor u op kleur hebben gemaakt kunnen wij niet retour nemen.

U kunt uw pakket retour sturen naar:
BESTEL-VERF.NL
Verrijn Stuartweg 24D
1112 AX Diemen

TECHNISCHE VRAGEN

ONDERGRONDEN

ALGEMEEN


KLEUR BETEKENIS

Rood
Rood staat voor vitaliteit, krachtig, warm, gezellig, sensueel, vastberaden, vriendelijk, dapper, assertief, kalmerend, boos, ongeduldig. Rood is de emotioneelste kleur en stimuleert een snelle hartslag en ademhaling. Het is ook de kleur van liefde. Rood wordt vaak als accentkleur gebruikt bij het inrichten van een ruimte. Romantisch roze is rustgevender.
Rood is een krachtige kleur die van oudsher wordt geassocieerd met vitaliteit en ambitie. De kleur kan negatieve gedachten helpen overwinnen, maar te veel rood kan ongeduld en irritatie oproepen.
Zwart
Zwart staat voor troostend, mysterieus, vrouwelijk, beschermend, beperkend. De kleur wordt geassocieerd met stilte, het oneindige en het mysterieuze. Het is ook de kleur van autoriteit en kracht. Vaak kleden we ons in het zwart om ons aan de wereld te onttrekken. In de mode is het een kleur die afkleedt, stijlvol en tijdloos is. Zwart suggereert onderdanigheid.
Groen
Groen staat voor harmoniërend, mentale en lichamelijke ontspanning, vredig, natuurlijk, verkoelend, evenwichtig, oprecht, veilig, vrij, tevreden, sharing, zelfbeheersing, grootmoedig, gul.
De kleur heeft een sterke affiniteit met de natuur en helpt ons om met anderen en met de natuurlijke wereld in contact te komen. Wie last heeft van stress of trauma zoekt deze kleur vaak op. Het zorgt voor een gevoel van comfort, loomheid en ontspanning, kalmte en ruimte, het vermindert spanningen, is evenwichtig en verzacht emoties.
Limoen en olijfgroen hebben een minder positief effect op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Deze kleuren worden met afgunst en wrok in verband gebracht.
Geel
Geel staat voor opbeurend, gelukkig, licht, helder, stimulerend, logisch, intelligent, opgeruimd, optimistisch, helder denkend, angstig.
Deze vrolijke kleur wordt geassocieerd met de intellectuele kant van je gemoed en met expressie van gedachten. Het is een zonnige blikvanger. Voor onze ogen is geel de moeilijkste kleur om te zien. Kan te krachtig zijn als er te veel van wordt gebruikt.
Het versterkt de concentratie en versnelt de stofwisseling. In een gele ruimte kunnen optimistische mensen hun kalmte verliezen en baby's zouden er vaker huilen.
Goud
Goud staat voor wijsheid, intelligentie, machtig, hoge idealen, weelde.
Blauw
Blauw is een populaire kleur. Doet denken aan de lucht en de zee. Vredig, rustgevend blauw zorgt ervoor dat je lichaam kalmerende stoffen aanmaakt en wordt daarom vaak in slaapkamers gebruikt.
Blauw kan koud en deprimerend zijn, maar mensen blijken ook productiever te zijn in een blauwe ruimte.
Met licht- en zachtblauw voelen we ons rustig en beschermd tegen alle dagelijkse drukte en het verlicht slapeloosheid. Blauw wekt beheersing, helderheid en creativiteit op. Diep donkerblauw heeft een sterk kalmerend effect en brengt ons in verbinding met onze intuïtieve vrouwelijke kant.
Wit
Wit staat voor vreedzaam, zuiverend, koud, afzonderend, creëert denkruimte. Wit reflecteert licht en is voor veel mensen een echte zomerkleur.
Een populaire kleur bij het inrichten van ruimtes: licht en neutraal, hoewel je er wel snel vuil op ziet.
Een witte bruidsjurk symboliseert onschuld en puurheid, een witte doktersjas staat voor een steriele werkomgeving.

Bruin
Bruin staat voor voedend, aards, ondersteunend, terugtrekkend, bekrompen, solide, betrouwbaar. De kleur van aarde, overvloedig aanwezig in de natuur.
Lichtbruin staat voor zuiverheid, donkerbruin is de kleur van hout of leer. Kan een droevige kleur zijn. Mannen voelen zich er meer tot aangetrokken dan vrouwen.
Oranje
Oranje staat voor warm, veilig, gloeiend, creatief, opwekkend, plezier, stimulerend, opbeurend.
Deze opgewekte kleur laat gevoelens vrij en vermindert zelfmedelijden en onvergeeflijkheid. Stimuleert de geest en zorgt voor nieuwe levensvreugde.
Oranje versterkt het afweersysteem en is heilzaam voor de spijsvertering.
Paars
Paars staat voor koninklijk, luxe, rijkdom, verfijnd, vrouwelijk, romantisch, theatraal, religieus/spiritueel.
Door zijn rijke kleurschakeringen associëren we paars altijd al met koninklijke en religieuze personen; koningen, keizers en priesters dragen paarse gewaden. Paars zou voorspoed en succes bevorderen.
Violet/paarsblauw beïnvloedt de hersenen en het zenuwstelsel en heeft een zuiverend, ontsmettend effect. Het onderdrukt honger en brengt de stofwisseling in evenwicht.