RAL 9001 kopen

De RAL 9001 Cremewit komt uit de RAL K5 kleurenwaaier. De RAL K5 kleurenwaaier is een mooie en zeer uitgebreide kleurwaaier, helemaal afgestemd om de juiste kleuren te kunnen kiezen voor uw huis of bedrijf. De kleurenwaaier heeft een uitgebreid kleurenpallet van 213 kleuren! De RAL K5 kleurenwaaier maakt het mogelijk om een inspirerende en moderne kleurencombinatie te creëren.

Verf op kleur gemengd in RAL 9001 Cremewit

Wil je een product op kleur gemengd? Dat kan bij bestel-verf.nl, wij maken in onze eigen kleurmakerij ieder gewenst product voor u op kleur. Weet dan wel dat op kleur gemende producten kunnen niet geretourneerd worden. Kies je wit of blank? Dus voor verf zonder kleurpigmenten, dan mag deze verf wel retour, mits het blik ongeopend is geweest en niet beschadigd.

RAL 9001 Cremewit kopen bij Bestel-verf.nl

Koop je verfproducten bij Bestel-verf.nl. Het voordeel is dat je altijd garantie hebt. Dat de verf van uitstekende kwaliteit is. Het op kleur maken van de verfproducten gebeurt altijd op een originele Kleurmachine. Deze wordt ieder jaar gekeurd en gekalibreerd. Je hebt altijd de volledige garantie. Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen je dus ook goed informeren en adviseren.

RAL Kleurenwaaier

  • Zeer uitgebreid kleurenpallet
  • Grotere kleurstroken
  • 1 kleurstrook per pagina

De RAL 9001 Cremewit is o.a. leverbaar in de volgende producten

Grondverf voor op hout op terpentinebasis

Grondverf voor op hout op waterbasis

Hoogglans verf op hout op terpentinebasis

Hoogglans verf voor op hout op waterbasis

Zijdeglans verf voor op Hout op terpentinebasis

Zijdeglans verf voor op hout op waterbasis

Matte verf voor op hout op waterbasis

Grondverf voor op staal op terpentinebasis

Grondverf voor op staal op waterbasis

Muurverf voor binnen in huis of kantoor

Muurverf voor buiten op gevels en muren

Vloercoatings en 2 componenten verf

RAL 9001 Cremewit

De RAL 9001 Cremewit is een zeer mooie kleur die kan worden toegepast in hoogglans verf voor buiten, zoals in de Sikkens Rubbol XD High Gloss of in de Sikkens Rubbol SB, uiteraard is de RAL 9001 Cremewit te leveren in bijna alle andere grondverf, muurverf, hoogglans en zijdeglans verf voor zowel binnen als buiten gebruik.

RAL 9001 benamingen

Deze pagina toont RAL kleur 9001 met de naam Cremewit. Deze kleur komt voor in de categorie wittinten, onderdeel van de RAL Classic Collectie.

In andere talen is de RAL 9001 Cremewit bekend onder de volgende namen:

Engels: Cream
Duits: Cremeweiß
Frans: Blanc crème
Italiaans: Bianco crema
Spaans: Blanco crema

Artikelen bij deze pagina