• Grootste Sikkens assortiment
  • Snelle levering *
  • Scherpste online prijzen
  • Gratis verzending vanaf € 100,-

Sikkens Rubbol Express High Gloss

Waardering:
0% of 100
Snelle levering
Nog %1 beschikbaar
€ 59,74 € 49,37 € 103,00
Korting
Geselecteerde kleur
Aangepaste kleur

Hoeveel m2 (vierkante meter) wilt u beschilderen?

12 m2 per liter
0
0
Het benodigd aantal is voor 1 laag.

Productbeschrijving

Sikkens Rubbol Express High Gloss is een sneldrogende hoogglanslak voor buiten op basis van alkydhars. Voor het schilderen van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Door de snelle droging uitstekend geschikt voor gebruik tijdens lage temperaturen.

Sikkens Rubbol Express High gloss Hoogglans

De Sikkens Rubbol Express High Gloss wordt in het naseizoen of juist in het begin van het seizoen als de temperatuur overdag nog te laag is voor de "normale" hoogglans verven, gebruikt om buiten toch te kunnen schilderen. De Sikkens Rubbol Express high Gloss heeft een fraaie glans en is makkelijk te verwerken bij lage temperaturen.

Sikkens Rubbol Express High Gloss Hoogglans voor buiten

De Sikkens Rubbol Express high Gloss is een sneldrogende hoogglans aflak voor buiten, die zelfs bij lage temperauren goed doordroogd. Andere Sikkens hoogglans verven voor buiten zijn.

Sikkens Rubbol Express High Gloss in kleur

De Sikkens Rubbol Express High Gloss wordt buiten het meest gebruikt in RAL 9010 of RAL 9001 in combinatie met een donkere kleur bijvoorbeeld de Sikkens kleuren Q0.05.10 of N0.15.10. Uiteraard is de Sikkens Rubbol Express Gloss in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft.

Welke grondverf gebruik je onder Sikkens Rubbol Express High Gloss

Wil je het meest uit Sikkens Rubbol Express High Gloss halen qua glans en zit er een bestaande verflaag op het houtwerk? Gebruik dan Sikkens Rubbol Primer Extra als grond en voorlak en gebruik Sikkens Rubbol Express High Gloss als toplaag. Op kaal hout kan je, na eventuele noodzakelijke houtreparaties te hebben uitgevoerd, het beste minimaal één grondlaag Sikkens Rubbol Primer Express aanbrengen. Als laatste aflakken met Sikkens Rubbol Express High Gloss.

Sikkens Rubbol Express High Gloss hoogglans verf voor op hout bestellen

Sikkens Rubbol Express High Gloss bestelt u makkelijk en voordelig in onze verfwebshop. Heeft u een vraag over Sikkens Rubbol Express High Gloss of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel 020-24 66 000.

✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol Express High Gloss
Uw waardering

Product informatie

  • Hoogglans verf voor buiten
  • Sneldrogend
  • Verwerkbaar van 0 tot 25 graden
  • Voor ramen, deuren en kozijnen
Sikkens Rubbol Express High Gloss
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €100,- (NL)
  • Scherpe prijzen