Beste verf voor binnen

De beste verf voor binnen is volgens de meeste schilders en professionele gebruikers van Sikkens en Nelf. Er zijn veel soorten verf voor binnen leverbaar, wij zullen proberen u een duidelijk beeld te geven welke verf u het beste kunt gebruiken. Binnen vind u vele onderdelen die voor een schilderbeurt in aanmerking komen, zo kunt u de plafonds, muren ,deuren, ramen en kozijnen schilderen. 

Waar moet u opletten voor een verf voor binnen?

Belangrijke eigenschappen voor een verf voor binnen zijn :

  • Wat gaat u schilderen (hout, staal, kunststof, steen, stucwerk en is het al eens eerder geschilderd)
  • Levensduur, hoeveel jaar gaat deze verf mee? (minder vaak schilderen dus minder kosten)
  • Goede dekking (hoe minder lagen hoe sneller klaar met schilderen)
  • Glansgraad 
  • In alle kleuren leverbaar zijn
  • Goede prijs kwaiteitverhouding

Welke binnenverf?

Om een juiste keuze te maken welke verf voor binnen u kunt gebruiken, raden wij u aan om eerst te kijken welke glansgraad u de onderdelen wilt schilderen, muren worden vaak in een matte uitvoering geschilderd en het houtwerk over het algemeen in zijdeglans uitvoering. Vaak zijn de goedkopere verven voor binnen ook niet zo hoogwaardig,  wij raden u dan ook aan om een goede kwaliteit verf te kiezen om zo een goed dekking te hebben, makklijk verwerkbaar is, voor aflak is het belangrijk dat het huidvet resistent is, in 1 a 2 lagen klaar is en een lange levensduur heeft, kies daarom ook een verf voor binnen waar u niet om de 2 of 3 jaar moet schilderen. Een zeer mooie watergedragen verf voor binnen op houtwerk is de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Welk merk is het beste?

Er zijn heel veel verschillende merken, professionele A merken en vele doe het zelf merken. De professionele A merken hebben vaak een verscheidenheid aan verfsoorten met vele toepassingsgebieden en duurzaamheid. Wij leveren hoofdzakelijk alleen maar professionle A merken zoals Sikkens, Nelf en Drenth verf.

Muurverf voor binnen

Voor een goede kwaliteit muurverf voor binnen is het belangrijk dat deze goed dekt en dat de verf tegen een stootje kan, dat hij makkelijk schoon gemaakt kan worden en dat hij goed verwerkt. De muren worden over het algemeen zo mat mogelijk afgewerkt, toch kiest men soms ook bewust voor een zijdeglans muurverf voor binnen. Een zeer mooie matte muurverf die bovendien nog eens heel goed reinigbaar is en ook nog licht isolerend is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF.

Enkele top en betaalbare verf voor buiten producten worden hier aan de zijkant aangegeven!!

VERF VOOR BINNEN!

Hier onder ziet u een selectie van de beste verf voor binnen, die wij in ons assortiment hebben.

Wat is de beste verf voor binnendeuren

Voor het schilderen van houten binnendeuren is het belangrijk om te weten of de deuren al eens eerder zijn geschilderd. Heeft u bijvoorbeeld nieuwbouw opdekdeuren die nog nooit eerder geschilderd zijn is het aan te raden om deze eerst te voorzien van een primer laag. Deze primer laag is bijvoorbeeld de Drenth AQX Hechtgrond of Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. De deuren kunt u afschilderen met de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin of Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss


 

BESTE GRONDVERF VOOR BINNEN

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

 

Drenth Antonol AQX Hechtgrond

BESTE ZIJDEGLANS VERF VOOR BINNEN

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin


 

Drenth AQX Satin

BESTE MUURVERF VOOR BINNEN

Sikkens Alpacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphatex SF

Artikelen bij deze pagina