Sikkens Buitenlak

 

Met Sikkens buitenlak verlengt u de levensduur van uw ramen, kozijnen, deuren, gevelbetimmering en hekwerk waardoor u minder geld en tijd kwijt bent aan onderhoud. Bij Bestel-verf.nl bestelt u Sikkens buitenlak voordelig en eenvoudig. Hierbij profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • Snelle levering: vanavond of morgen al in huis (mits voor 11:00 uur besteld)
  • Gratis bezorging bij bestelling vanaf € 100,-
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Keuze uit een groot assortiment Sikkens buitenlakken
  •  Vrijblijvend professioneel advies


Heeft u een vraag over een van de Sikkens buitenlakken in ons aanbod of wilt u meer weten over het plaatsen van een bestelling bij Bestel-verf.nl? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact met ons op via 020 246 6000 óf stuur ons een bericht via het contactformulier.

Sikkens buitenlak kiezen

Om het kiezen van de meest geschikte lak zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we diverse buitenlakken voor u op een rijtje gezet. Alle buitenlakken van Sikkens bieden een hoge dekking, zijn makkelijk verwerkbaar en bestand tegen weersinvloeden als vorst, zon en regen.

Sikkens Rubbol EPS

Deze vochtregulerende buitenverf is de bekendste halfglans buitenlak van Sikkens. Met deze verf kunt u zowel gronden als afschilderen. Omdat de Sikkens Rubbol EPS Halfglans ademt, kan vocht gemakkelijk uit de verf ontsnappen. Hierdoor bladert de verf minder snel en blijft het geverfde oppervlak lang mooi. Sikkens Rubbol EPS Halfglans moet om de 4 jaar opnieuw worden aangebracht om zijn glans te behouden.

Sikkens Rubbol AZ

Een verf op terpentinebasis die als buitenlak kan worden gebruikt: de Sikkens Rubbol AZ met schitterende hoogglans uitstraling blijft tot wel 6 jaar mooi. Pas na deze termijn hoeft u de lak opnieuw aan te brengen op uw deuren, kozijnen of houtengevel. De Sikkens Rubbol AZ is eenvoudig aan te brengen en is de ideale verf voor doe-het-zelvers en professionele schilders.

Sikkens Rubbol SB

De Sikkens Rubbol SB is zeer duurzaam, behoudt lang zijn kleur en glans én is bestand tegen weersinvloeden. De Rubbol SB is al jaren een van de mooiste hoogglans verven voor buiten. Ideaal voor het schilderen van deuren, ramen en kozijnen. Ook deze verf laat zich makkelijk verwerken en geeft tot wel 7 jaar bescherming.

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Een buitenlak die, bij ideale omstandigheden, slechts om de 10 jaar opnieuw moet worden aangebracht: de Sikkens Rubbol XD High Gloss is een zeer gebruiksvriendelijke buitenverf waarmee u tijd bespaart. De Rubbol XD High Gloss is weerbestendig en verkleurt buiten niet. De Rubbol XD is er ook in een Semi Gloss uitvoering.

Sikkens Rubbol Satura

Een mooie zijdeglanzende verf voor buiten gebruik. De Sikkens Rubbol Satura is geschikt voor het schilderen van deuren, ramen en kozijnen. Als u geen glanzende deuren of kozijnen wilt, dan is dit het ideale product. Verwerkt makkelijk en heeft een levensduur van 5 jaar.

Verschil hoogglans en zijdeglans

Sikkens buitenlak is beschikbaar in hoogglans en zijdeglans. Welke afwerking u nodig heeft, is afhankelijk van uw wensen. Met hoogglans creëert u een zeer strak en glanzend eindresultaat. Zijdeglans zorgt meer voor een lagere glans uitstraling.
Bij gebruik van Sikkens zijdeglanzende buitenlak is het minder erg als er oneffenheden in het te schilderen oppervlak zitten. Gebruikt u de hoogglanzende buitenlak, dan is het wél belangrijk dat de ondergrond egaal is. Zorg er dus voor dat u eerst alle oneffenheden behandelt en het oppervlak goed schuurt.

Direct leverbaar uit eigen voorraad

Wanneer u verf koopt bij Bestel-verf.nl, leveren we uw bestelling vanavond of de volgende dag bij u thuis. Bestel voor een levering op dezelfde dag voor 11:00 uur. Plaatst u een bestelling ter waarde van € 100,- of meer? Dan brengen we geen bezorgkosten in rekening.

Contact opnemen met Bestel-verf

Neem voor vrijblijvend advies over onze Sikkens buitenlakken contact op met een van onze verfexperts. Dit kan telefonisch via 020 246 6000 of door een bericht te sturen naar info@bestel-verf.nl.

 

Artikelen bij deze pagina