Sikkens Specialist Keurmerk Qshopss

9 10 www.bestel-verf.nl 1561 Powered by KiyOh Zeer goed!!

Welke Acrylaatkit moet u hebben?

Acrylaatkit voor Binnen

Als u aansluitvoegen binnen wilt afkitten zoals houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk is acrylaatkit het makkelijkste. Aansluitvoegen tussen trappen en wanden, tussen beton en plafondelementen, tussen muur en plafond, plinten en vensterbanken. Dan heeft u een binnen kwaliteit acrylaatkit nodig. Er zijn standaard acrylaatkitten maar ook acrylaatkitten die snel overschilderbaar zijn of minder craquelé geven. Voor de standaard acrylaatkitten voor binnen hebben wij de Den Braven Zwaluw Acryl-W of de Hercuseal Superior Indoor 110. Indien u een acrylaatkit zoekt die minder Craquelé geeft hebben wij de Den Braven Zwaluw Anti-crack of de Hercuseal Crackle free 120. Moet de klus snel klaar en moet de kit vrijwel meteen overschilderd worden? Dan is de Den Braven Zwaluw Wet on wet de oplossing.

Verwerking Acrylaatkitten binnen en buiten.

Bij sommige kitten moet u het speciaal afmessen met een sopje. Acrylaatkitten hebben dit niet en kunnen dus afgewerkt worden met een beetje water en je vinger. Dit heeft als voordeel dat het makkelijker aftewerken is en ook een goed resultaat bied. Acrylaatkitten zijn rond de 1 á 2 jaar goed te houden tussen de 5 en 25 graden op een droge plaats. De Den Braven en Hercuseal kitten zijn ook nog eens heel duurzaam en dus een uitstekende keuze.

Acrylaatkit voor Buiten

Wilt u aansluitvoegen afkitten bijvoorbeeld voor hout en metalen kozijnen of voor beton en metselwerk. Voor buiten hebben wij dan een aantal acrylaatkitten. Van Hercuseal hebben wij de Hercuseal Outdoor 130. Dit is een Kwalitatief goede kit die snel regenbestendig is en dus uitstekend voor buiten gebruik. Ook hebben wij eventueel een acrylaatkit van Den Braven hiervoor. Dat is de Den Braven Zwaluw Exterior. Een uitstekende buiten acrylaatkit die goed te verwerken is.

Overschilderen Acrylaatkit

Acrylaatkitten zijn in tegenstelling tot andere soortkitten eenvoudig te overschilderen. De Acrylaatkitten zijn zowel watergedragen als Synthetisch overschilderbaar. Zodra u een binnen acrylaatkit overschilderd Kunt u kiezen voor de Sikkens BL Rezisto Primer Wilt u buiten uw Acrylaatkit overschilderen dan is de Sikkens Rubbol primer een goed product. Eventueel bij kouder weer of projecten die sneller afmoeten de Sikkens Rubbol Primer Express.

Artikelen bij deze pagina